EcoMoto 930×122

ion ștefan toroabă

PREOTUL CARE A BĂGAT SPAIMA ÎN PIETONI CONTESTĂ ARESTAREA

Ion Ștefan Toroabă, preotul în vârstă de 42 de ani care ar fi lovit în mod intenționat cu mașina un bărbat care traversa regulamentar strada pe marcajul pietonal, a contestat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Măsura arestului preventiv a fost luată de Tribunalul Argeș miercuri, 2 octombrie. Ion Ștefan Toroabă avea la dispoziție 48 de ore pentru a contesta deciza instanței, ceea ce a și făcut.

Amintim că marți, în urma unui conflict spontan, preotul, aflat la volanul unui autoturism, ar fi lovit în mod intenționat cu mașina un bărbat de 33 de ani care traversa strada pe marcajul pietonal, în intersecția semaforizată dintre bulevardul I.C. Brătianu și Calea București din centrul Piteștiului.

Citiți și: Situația de urgență la Tribunalul Argeș! Ce s-a întâmplat e incredibil!

Ion Ștefan Toroabă este preot la o biserică de pe strada Calea Câmpulung din Pitești, în apropiere de Mărăcineni. Amănunte, AICI.

Pentru infracțiunea de tentativă de omor, pedeapsa este cuprinsă între 5 și 10 ani de închisoare. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3