930 x122 grota rece

agresiune sexuală

Preot acuzat că ar fi vrut să batjocorească o copilă

Un preot din Sibiu este acuzat că ar fi încercat să violeze o minoră de 14 ani.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Fata de 14 ani este în grija unchiului său, scrie Antena3. Bărbatul povesteşte că abuzul sexual ar fi avut loc în barul pe care preotul îl deţine.

În vârstă de 48 de ani, preotul se apără și susține că totul ar fi doar o răzbunare.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

„Pe 6 octombrie, la ora 18.41, prin apel 112, o minoră, în vârstă de 14 ani, din localitatea Iacobeni, a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în seara de 2 octombrie, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale.

Polițiștii sibieni au declanșat de îndată verificări, în prezent desfășurându-se o anchetă, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Sibiu.

Pe de altă parte, Mitropolia Ardealului a transmis ca părintele este suspendat pentru adulter. Toate informațiile despre subiect, AICI.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90