930×122 CAPRA 5

leonard petruț dănescu

SALĂ ARHIPLINĂ ÎN MIOVENI. MOTIVUL, IMPRESIONANT

Un concert caritabil în ajutorul lui Leonard Petruţ Dănescu, elevul din clasa a VI-a B de la Școala „George Topârceanu” din Mioveni care se deplasează într-un scaun cu rotile a fost organizat aseară la Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Pe scenă au urcat elevi ai Școlii „George Topârceanu”, colegii lui Petruț. Sala de spectacole a Centrului Cultural a fost arhiplină. Suma strânsă este de circa 12.000 de lei. Banii vor fi donați familiei.

Evenimentul a fost organizat de Școala „George Topârceanu” și asociația de părinți a școlii, în parteneriat cu Primăria Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și asociația Inițiativele Voluntarilor „FOR” Mioveni.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

Amintim că Leonard Petruţ Dănescu are 4 diagnostice grave și se deplasează în scaunul cu rotile (amănunte despre acest caz, AICI).

Pentru că locuiește la primul etaj al unui bloc și este foarte dificil să fie coborât pe brațe de câteva ori pe zi, profesorii școlii merg la locuința lui și îi predau lecțiile.

Petruț își dorește să vină la școală, pentru a face orele de curs alături de colegii lui. Are, însă, nevoie de o rampă specială, care să fie montată în scara de bloc. Rampa costă 9.000 de euro, o sumă pe care familia lui nu și-o poate permite.

Cei care vor să doneze o pot face în continuare în contul deschis la BRD, RO25BRDE030SV84307880300. Titularul contului este Tudor Ionela Magdalena.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3