930×122 CAPRA 5

ionela cristina neacsu

SE COSTUMEAZĂ ÎN PERSONAJE DE DESENE ANIMATE! COPIII DIN MIOVENI O ADORĂ!

Ionela Cristina Neacşu are 18 ani şi este elevă la liceul ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni. De aproximativ un an ia cursuri de actorie şi lucrează ca ursitoare la botezuri, ca mascotă la diferite evenimente şi ca dansatoare. Cel mai bine se simte în „pielea” lui Mickey Mouse. A fost iubita colegului nostru Ștefan Robert Olaru, jurnalist la televiziunea Absolut TV, care a murit în vara lui 2013 la numai 24 de ani.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Cum ai ajuns să lucrezi ca mascotă la petreceri?

-Profesorul meu de actorie este patronul firmei la care lucrez acum. El mi-a descoperit pasiunea pentru astfel de lucruri şi mi-a propus o colaborare, pe care am acceptat-o fără să stau pe gânduri.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Care este personajul în care îţi place cel mai mult să te costumezi?

Atunci când mergem la un eveniment cei care ne solicită decid în ce ne vom costuma, însă eu îl prefer pe Mickey Mouse. Din punctul meu de vedere, el este „şeful” distracţiei! În plus, ori de câte ori mă costumez în Mickey Mouse uit de toate grijile şi problemele…

Cum te înţelegi cu copiii, cum te primesc ei?

-Copiii sunt extrem de încântaţi la vederea mea, mai ales că îi şi antrenez în tot felul de concursuri, jocuri şi dansuri.

Este o meserie solicitantă?

-Da, pentru că trebuie să fii mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent ce se întâmplă în ,,culise’’. Trebuie să ai foarte multă răbdare, iar programul este unul destul de încărcat pentru că suntem solicitaţi în toată ţara.

Te mai ocupi şi cu altceva?

Încerc să fac cât mai multe lucruri şi am practicat de toate: canto, dansuri populare, chitară… Un loc important îl ocupă şi şcoala, pentru că mă aşteaptă bacalaureatul în viitorul apropiat.

Ai renunţat la toate acestea în favoarea actoriei?

-Actoria îmi place cel mai mult. Am renunţat, însă, la acele activităţi în urma unui eveniment trist din viaţa mea, care a avut loc acum 8 luni: decesul iubitului meu. Ce s-a întâmplat mi-a luat puterea de a mai continua… Era reporter la o televiziune locală, iar el a fost cel care mi-a insuflat pasiunea pentru scenă, socializare şi artă.

Ce intenţionezi să faci după terminarea liceului?

-Vreau să urmez facultatea de limbi moderne aplicate, să devin un translator de succes, dar să îmi continui şi colaborarea cu această casă de nunţi. Datorită şefului meu, Ionuţ Vlad, mi-am schimbat perspectivele şi am căpătat curaj să aspir la planuri măreţe în viaţă.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • ionut vlad giony show spune:

    CRISTINA NEACSU este o fata deosebita are un caracter frumos,se adapteaza usor situatiilor care apar in timpul unui spectacol,eu ai doresc un viitor stralucit si plin de succes.
    succes cristina alaturi de MICKEY

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90