Donaris 930 x 122

Arte

SITUAŢIE DE URGENŢĂ LA LICEUL „DINU LIPATTI”

Situaţie de urgenţă la Liceul „Dinu Lipatti”. Profesorii de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Piteşti solicită de urgenţă primăriei convocarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local al municipiului.

Citiți și: Salarii mai mari pentru profesori. Câți bani și când intră în conturi

Movitul – nu şi-au primit salariile la data la care ar fi trebuit, fiind nevoie în acest sens de o rectificare bugetară care nu se poate face decât în Consiliul Local.

„Profesorii Liceului de Arte „Dinu Lipatti” trebuiau să primească pe 11 noiembrie salariul cuvenit pentru luna octombrie! Ne-a fost comunicat (de la contabilitatea Liceului) că nu nu s-a făcut rectificarea bugetară, că trebuie să aşteptăm până la următoarea şedinţă CL de la sfârşitul lunii (adică încă cel puţin 2 săptămâni).

Citiți și: Profesorii vor fi pedepsiți aspru dacă fac aceste lucruri

Suntem 88 de profesori şi aproximativ 10 auxiliari. Este greu să trăim încă 3 săptămâni fără bani. Se poate convoca o şedinţă extraordinară a CL? Pentru 100 de persoane şi familiile lor?”, se arată într-o adresă înaintată Primăriei.

Autorităţile vor analiza posibilitatea convocării unei şedinţe extraordinare în acest sens, în funcţie de resursele financiare.

(Foto: Skyscrapers Projects)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3