New Profesional Consult 930 x 122

copii

SMILEY: „AJUTĂ-NE SĂ GĂSIM AGRESORUL!”

Din 2013 ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF, cântărețul originar din Pitești Smiley transmite un mesaj având ca subiect violența din familii împotriva copiilor.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Implicat în diverse campanii de conştientizare și de informare, Smiley militează pentru stoparea violenţei și pentru respectarea drepturilor fundamentale ale copiilor.

„Recensământul social pe 120.000 de gospodării realizat de UNICEF România arată că cel puţin un copil din zece este victima unei forme de violenţă. Violenţa domestică este percepută ca un lucru normal. 60% din populaţie este tolerantă faţă de comportamentele violente în cadrul familiei. Ajută-ne să găsim agresorul! Răspândeşte mesajul prin like, share sau comentariu.”, atrage atenţia piteşteanul pe contul său de socializare. (Foto: Facebook Smiley)

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90