New Profesional Consult 930 x 122

bloc

Sunt şi piteşteni care plâng în preajma Crăciunului! VEZI GALERIE FOTO!

Primăria Piteşti a dat astăzi în folosinţă tronsonul A al blocului G1 din Războieni, reabilitat cu 7,4 milioane de lei de la bugetul local. Dintr-un local cu camere confort 5, blocul s-a transformat într-unul de locuinţe sociale, dar de confort unu.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

177 de familii de piteşteni (unele dintre ele înscrise de ani buni pe listele de aşteptare ale Primăriei) au primit cheile de la cele 25 de apartamente şi 152 de garsoniere rezultate în urma lucrărilor de reabilitare şi extindere. „Este cel mai frumos cadou de Crăciun primit în viaţa mea!”, au exclamat, cu lacrimi în ochi, mai mulţi beneficiari.

Primarul Tudor Pendiuc, însoţit de angajaţi ai Primăriei, a fost întâmpinat la bloc de beneficiari, aceştia abia aşteptând să îşi ia în primire cheile de la case. Pe listele de aşteptare mai sunt cam 200 de persoane, a precizat Pendiuc, menţionând că cei care au primit astăzi casă au avut punctaje foarte bune în urma anchetelor sociale efectuate.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90