New Profesional Consult 930 x 122

alimente

TERMEN LIMITĂ PENTRU RIDICAREA ALIMENTELOR DE LA U.E.

8.368 de piteșteni au fost incluși pe listele de beneficiari ai alimentelor din fonduri de la Uniunea Europeană. Alimentele li se oferă persoanelor defavorizate: şomeri, persoane cu handicap, pensionari cu venituri reduse etc. Până acum, Primăria a distribuit alimentele aferente pentru 7.456 de persoane.

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

Acţiunea va continua până pe 28 februarie, anunță Primăria Piteşti. Alimentele se distribuie în două centre de la etajul II al pieţei Smârdan (la intrările A şi B). Sunt aşteptate să îşi ridice alimentele şi persoanele care s-au înscris pe listele suplimentare (circa 500 de cazuri).

Fiecare beneficiar are dreptul la câte 6 kg de făină, 6 kg de mălai, două pungi cu paste făinoase, 4 litri de ulei, 4 kg de zahăr, 8 conserve din carne de porc, 6 conserve din carne de vită în suc propriu şi 10 cutii de conserve cu pateu de ficat.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90