Donaris 930 x 122

Alexandru

UN PITEŞTEAN A OBŢINUT LOCUL II LA UN FESTIVAL NAŢIONAL

Alexandru Iorga, elevul de la  Colegiul Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’, pasionat de actorie, pe care vi l-am prezentat în urmă cu ceva timp, a obţinut locul II la un festival naţional.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

,,Am participat la ediţia cu numărul XXI a Festivalului Naţional de Umor şi Caricatură Oltenii şi restul lumii şi am reuşit să mă întorc acasă cu locul II.

Nu a fost aşa uşor pentru că am concurat şi cu profesionişti, însă mi-am dat toată siliniţa să câştig. L-am interpretat pe Shylock de William Shakespeare, un evreu care iubeşte foarte mult banii, aceştia ajungând chiar să-l facă să-şi piardă minţile. În cele din urmă Shylock ajunge sărac. Este o poveste foarte frumoasă.’’, spune Alexandru.

Citiți și: Argeș. Dramă! Alexandru a murit la 21 de ani, într-un tragic accident! Ce s-a întâmplat cu fratele lui

Acesta nu se află la prima reuşită, a mai obţinut până acum numeroase premii. Mai multe despre el puteţi reciti aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/teatru/elevul-din-pitesti-care-ii-imita-pe-basescu-iohannis-si-piersic/. (Foto: Facebook Iorga Alexandru)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3