SMART KIDS 930X122

bmw x5

ȘOFER DE BMW X5, TRAS PE DREAPTA ȘI PENALIZAT

Șofer de BMW X5, tras pe dreapta și penalizat. Un șofer în vârstă de 39 de ani din Giurgiu a fost oprit ieri în trafic pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov pe raza comunei argeșene Schitu Golești, ne-a informat astăzi Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Potrivit sursei citate, bărbatul conducea un BMW X5 cu viteză peste limita legală. Radarul l-a înregistrat cu 110 kilometri pe oră.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung l-au amendat pe șofer cu 1.305 lei. De asemenea, i-au suspendat pentru 90 de zile dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Amendat cu 1.305 lei a fost și un șofer de 32 de ani din Buzău. Și acestuia i-a fost suspendat pentru trei luni dreptul de a conduce autovehicule după ce a fost depistat conducând ieri un autoturism Volkswagen pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea în Drăganu cu 104 kilometri pe oră. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90