Donaris 930 x 122

viteza

ȘOFER DE MERCEDES, PRINS CU 140 KM/H ÎNTR-UN CARTIER DIN PITEȘTI

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 208 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 70.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Conduceau cu viteză excesivă

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

Duminică, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 23 de ani (Robert R.), din Pitești, care conducea un autoturism marca Mercedes pe strada Frații Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 140 km/h.

„Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 18 ani, din Costești, care conducea un autoturism pe DN 67B, pe raza localității Bradu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 102 km/h.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Conducea fără drept

În ziua de 26 iulie a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Topoloveni au depistat un tânăr de 22 de ani, din Topoloveni, care conducea un ATV pe DJ 702 de pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Foto descriptiv: Nasul Tv

 

 

 

 

 

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3