New Profesional Consult 930 x 122

alcoolemie

ȘOFER URMĂRIT DE POLIȚIE ÎN GĂVANA

Șofer urmărit de Poliție în Găvana. Azi noapte, un șofer piteștean a fost urmărit de un echipaj al Secției 2 de Poliție pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor din trafic.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Piteșteanul, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism Volkswagen Passat, a fost urmărit de Poliție din zona magazinului Dedeman de pe bulevardul Nicolae Bălcescu până la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu străzile Ion Minulescu și Stejarului (la capătul de linie al autobuzului 19), acolo unde a fost oprit.

În urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul se afla sub influența alcoolului, ne informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. Avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Șoferului i s-a făcut dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile. De asemenea, a primit o amendă de 870 de lei. (Foto: Arhivă – descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90