930 x122 grota rece

anchete de circulație

Șoferi, atenție mâine pe drumuri! Veți fi trași pe dreapta

Mâine, 12 octombrie, continuă acțiunea de realizare a anchetelor de circulație Origine – Destinație, conform cu Instrucțiunile tehnice privind organizarea și efectuarea anchetelor de circulație Origine – Destinație.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Activitatea va avea loc intervalele orare 08:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00

Practic, echipajele Poliției Rutiere îi vor opri pe conducătorii auto în zone de siguranță, iar drumarii (CNAIR) îi vor întreba pe șoferi despre traseu și scopul călătoriei.

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

În cazul transportatorilor drumarii vor pune întrebări despre numărul pasagerilor din microbuze și autocare respectiv ce marfă transportă pentru șoferii de camioane.

„Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare”, transmite Compania Națională de Adminstrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit sursei citate, anchetele vor continua și în zilele de 26 octombrie și 2 noimebrie. (Foto: arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90