Donaris 930 x 122

alcoolice

ŞOFERI BEŢI PE ŞOSELELE DIN ARGEŞ

Poliţiştii argeşeni au depistat în acest weekend foarte mulţi şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice în timp ce se aflau la volan.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Cele mai multe persoane depistate în această situaţie – 8 la număr – au fost înregistrate în ziua de 18 iulie (sâmbătă), informează Poliţia Argeş. De exemplu, un tânăr de 32 de ani din Piteşti a fost prins beat la volan în timp ce conducea pe strada Maternităţii din Piteşti, un bărbat de 46 de ani din comuna Bogaţi conducea o autoutilitară aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pe DN65A, în comuna Buzoeşti, a fost depistat un bărbat de 50 de ani, din localitate, care era beat în timp ce conducea un autoturism.

Mai mult, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 42 ani, din comuna Albeşti Paleologu, judeţul Prahova, în timp ce conducea un  autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90