930×122 CAPRA 5

politia

ȘOFERI PENALI. DE CE I-A SANCȚIONAT POLIȚIA ARGEȘ

Șoferi penali. De ce i-a sancționat Poliția Argeș. La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii rutieri argeșeni au dat nu mai puțin de 277 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 30 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Mai mult, Poliția a întocmit și dosare penale. Este cazul a trei șoferi care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice:

-Un bărbat de 54 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, prins de poliţiştii din Tigveni în timp ce conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza comunei Tigveni, în noaptea de 14 spre 15 septembrie 2018.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

-Un șofer în vârstă de 46 de ani, din orașul Topoloveni, oprit în trafic de polițiștii din Călinești în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Călineşti.

-Un tânăr de 26 de ani, din comuna Schitu Goleşti, care, în noaptea de 15 spre 16 septembrie, conducea un autoturism pe raza municipiului Câmpulung Muscel.

Șoferilor le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și le-au fost întocmite dosare penale. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90