Donaris 930 x 122

amenzi

ȘOFERI PRINȘI DE RADAR. TRAȘI PE DREAPTA ȘI AMENDAȚI

Șoferi prinși de radar. Trași pe dreapta și amendați. Poliția Rutieră Argeș a desfășurat o nouă acțiune care i-a avut în prim plan pe vitezomani.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma unor nereguli constate, au fost sancționați mai mulți șoferi, după cum urmează:

-vineri, 17 august, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 41 de ani (din Craiova), care conducea un autoturism pe D.N. 65 Pitești – Slatina, în satul Cerbu din comuna Albota cu o viteză de 107 kilometri pe oră;

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

-în noaptea de 17 spre 18 august, un bărbat de 45 de ani, din Târgu Mureș, a fost prins în timp ce conducea o mașină pe D.N. 73 Pitești – Câmpulung, în Mărăcineni, cu o viteză de 101 kilometri pe oră;

-în noaptea de 17 spre 18 august, un șofer de 32 de ani (din Sânicolau Român – județul Bihor) conducea un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză tot de 101 kilometri pe oră. S-a întâmplat pe DN 73 Pitești – Câmpulung, tot în Mărăcineni.

-tot în noaptea de 17 spre 18 august, un tânăr de 26 de ani, din Micești, a fost prins în aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 109 kilometri pe oră.

Fiecare șofer a fost amendat cu câte 1.305 lei. De asemenea, șoferii au rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90