Donaris 930 x 122

alba

Șoferii care au ocolit bărbatul căzut în stradă riscă să ajungă la închisoare!

Update, 28 februarie, ora 13:49

Șoferii care au ocolit bărbatul căzut în mijlocul unei străzi din Alba Iulia riscă chiar să ajungă la închisoare pentru lipsa de reacție.

Citiți și: Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

„În cursul zilei de ieri, 27 februarie a.c., în dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Alba nu a fost semnalat, prin 112, niciun eveniment care să anunțe prezența vreunei persoane căzute pe carosabil, în municipiul Alba Iulia.

La nivelul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost demarate activitățile de cercetare, cu privire la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, transmite IPJ Alba.

Citiți și: Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

Potrivit legii, lipsa de inițiativă în astfel de situații, în care o persoană se află în primejdie, se pedepsește cu amendă sau închisoare de la trei luni la un an”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Alba, potrivit stiripesurse.ro.

Știrea inițială, 27 februarie, ora 20:53 –  Inuman! Bărbat căzut în plină stradă, ocolit de șoferi

Scene șocante au fost surpinse pe o arteră de circulație din Alba Iulia, transmite Hotnews, care citează publicația locală Alba 24.

Un bărbat care a căzut în mijlocul unui bulevard din localitate este ocolit de mai multe mașini până când una dintre ele să se oprească.

La un moment dat un șofer îi sare în ajutor și mai multe persoane îl ridică pe om. Imaginile video pot fi urmărite AICI.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, nu a existat un apel prin 112 în care să fie semnalată prezența unei persoane căzute pe carosabil, notează, conform sursei citate.

Vă amintim că un caz similar s-a petrecut și pe strada Mircea Eliade din Pitești. Unei femei i s-a făcut rău și a căzut, fiind ingonrată de mai mulți trecători. Din fericire, au existat și oameni care au intervenit la timp și i-au salvat viața. Amănunte și imagini, AICI.

Foto: Captură video Alba 24

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3