Donaris 930 x 122

drogați

Șoferii care fac asta nu vor mai putea scăpa de închisoare!

Șoferii care fac asta nu vor mai putea scăpa de închisoare!

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Posibilitatea suspendării executării pedepsei cu închisoarea va fi eliminată în cazul celor care deși au consumat alcool sau droguri ori nu dețin permis de conducere s-au urcat la volan și au produs un accident mortal, potrivit unui proiect de lege adoptat luni la Senat.

Asta înseamnă că, în astfel de cazuri, șoferii vinovați nu vor mai putea scăpa de executarea pedepsei cu închisoarea, conform Avocatnet.ro.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Mai exact, nu se va mai putea stabili suspendarea executării pedepsei cu închisoarea în cazul uciderii din culpă, într-un accident rutier, a unei persoane, dacă șoferul nu deține permis de conducere sau conduce vehiculul sub influența alcoolului ori a unor substanțe psihoactive.

România conduce topul european atunci când vine vorba despre numărul deceselor cauzate de accidente rutiere, valorile înregistrate aici depășind dublul celor înregistrate la nivelul Uniunii Europene.

Citește mai multe AICI

Foto: Arhivă ePitești/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90