NOR CURIER 930X122

amenzi rutiere

Șoferii pot rămâne fără permis dacă nu-și plătesc amenzile!

Șoferii pot rămâne fără permis dacă nu-și plătesc amenzile la timp. Un proiect de lege prevede ca cei care nu-și plătesc amenzile rutiere în termen de 60 de zile de la primirea lor să rămână fără permis, potrivit stiri.tvr.ro

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Acestora li se va suspenda permisul, putând să conducă din nou doar după plata amenzii.

Proiectul este susținut de parlamentarii coaliției de guvernare.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Conform sursei citate mai sus, adoptarea acestei măsuri are ca scop scăderea ratei ridicate de neplată, care afectează bugetele locale. Inițiatorii proiectului de lege spun că, de mai multe ori, primăriile nu reușesc să încaseze banii din amenzi.

Măsura pare să fie văzută cu ochi buni și de către șoferi.

Asta trebuia să se întâmple de mult. Abia mai scăpam de periculoșii din trafic.” „Poate așa ne civilizăm și nu se mai conduce haotic.”, au declarat doi șoferi pentru stiri.tvr.ro

Proiectul urmează să intre la dezbatere pentru vot în Camera Deputaților.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    Măsura, daca va fi adoptată, este ilegală. Spun asta pentru că sancțiunile pecuniare nu ar trebui să aibă legătură cu suspendarea permisului. In nici o țară nu exista așa ceva.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90