NOR CURIER 930X122

energie

Soluție pentru facturile mari la curent sau gaze

Soluție pentru cei cu facturi mari! Veți putea schimba mai repede furnizorul de energie!

Citiți și: Decizie crucială! Ce se întâmplă cu ajutoarele de încălzire

Cei ce vor dori să schimbe furnizorul de energie electrică sau gaze naturale vor trebui să aștepte pentru asta mai puțin decât până acum, și vor putea verifica online, în orice moment, ce se-ntâmplă cu cererea lor sau în ce stadiu este acest proces.

Pentru asta, autoritățile au implementat de ieri, 10 octombrie, un proiect de simplificare a procedurilor administrative pentru schimbarea furnizorilor de electricitate și gaze, prin realizarea unei platforme informatice ce conține datele tuturor clienților și furnizorilor din țara noastră.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

Platforma informatică va conține datele celor aproximativ 13 milioane de clienți casnici și noncasnici din țara noastră, dintre care circa nouă milioane sunt consumatori de energie electrică, iar aproape patru milioane sunt consumatori de gaze naturale.

Astfel, platforma va deveni un sistem unic accesibil online pentru toți participanții la piață implicați în procesul de schimbare a furnizorului (operatorii de distribuție, furnizorii și clienții finali care intenționează să schimbe furnizorul).

Practic, după lansarea platformei, clientul final va avea acces, în timp real, la detaliile privind statusul procesului de schimbare a furnizorului în urma solicitării efectuate de către acesta.

Platforma informatică este, de fapt, instrumentul prin care se dorește atingerea obiectivului general al proiectului anunțat de ANRE, respectiv simplificarea procedurilor de schimbare a furnizorilor de electricitate sau gaze, conform Avocatnet.ro

Foto: Descriptiv/Centru Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90