EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

Spectacol de zile mari la Târgul de Crăciun!

Spectacol de zile mari la Mioveni!

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

„Încă un episod de succes s-a scris în cea de-a doua seară, din cadrul Târgului de Crăciun Mioveni, ediția a șasea.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

 

Theo Rose, Georgiana Neagu & Band, Andrei Bănuță & Band au umplut Centrul Civic, într-un show energic și vibrant, în care publicul a fredonat melodiile preferate la unison cu artiștii de pe scenă.

 

Ca și în prima zi, atmosfera de sărbătoare a fost creată de grupele de copii din cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, ai Clubului Elevilor Mioveni și cei ai Centrului Cultural Mioveni.

Mâine vom trage cortina peste ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Mioveni, nu înainte de a avea parte de încă o seară plină de energie pozitivă și multă muzică în compania Tarafului Cătălin Iancu, artistei Emilia Dorobanțu și Nicoleta Oancea & Band, care vor încălzi inimile celor prezenți în Centrul Civic, începând cu ora 17.00.

Vă așteptăm!”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

Sursă foto: Facebook Centrul Cultural Mioveni

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90