930×122 POSADA 5

centrul cultural mioveni

Spectacolul “Hai Hui printre stele”, din nou pe scena Centrului Cultural din Mioveni

Trupa de Teatru Ludicus vă invită la spectacolul “Hai Hui printre stele”, ce se va desfăşura pe 17 aprilie 2022, ora 18:00, pe scena Centrului Cultural din Mioveni.

Citiți și: Centrul Cultural Mioveni, Primăria şi Consiliul Local invită toţi iubitorii de teatru la Festival

Spectacolul “Hai Hui printre stele”, regizat de Laurențiu Tudor – se adresează copiilor, dar și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și vise – sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele.

Citiți și: Analogue – cel mai tare festival al anului!

Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Mărgean – câștigătoarea emisiunii “Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021.

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie – cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală.

Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári TiborCoregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor – aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii.

Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului. Se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni şi online de aici: https://www.mystage.ro/spectacole/hai-hui-printre-stele-3200

Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani.

HAI HUI PRINTRE STELE”

Distribuție: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

Text: Salex Iatma

Muzică: Cári Tibor

Regie: Laurențiu Tudor

Scenografie: Diana Nistor

Coregrafie: Mariana Gavriciuc

Asistent regie: Alex Potter

Video design: Diana Iacomir Veve

Sinopsis

EVA, o fetiță de 12 ani de pe Terra, ajunge, împreună cu familia, pe Baby Pământ – o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasă” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie să dea dovadă de curaj pentru că omenirea are nevoie de o nouă casă.

 

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

570 X 90 POSADA 3