Donaris 930 x 122

andrei picui

AUR PENTRU PITEȘTI! ANDREI PICUI, APLAUDAT DE CAMELIA POTEC

Piteșteanul Andrei Picui ne dă speranțe că va obține rezultate foarte bune la apropiatele Campionate Naționale de Înot, care se vor desfășura în Arad la începutul lunii viitoare.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

În pregătirea Naționalelor, sportivul în vârstă de 11 ani legitimat la LPS Pitești a câștigat încă o medalie de aur. De această dată, la 100 de metri liber.

S-a întâmplat în weekend, în București, la cea de a doua ediție a concursului care poartă numele Cameliei Potec, președinta Federației Române de Natație și fostă mare campioană. Este vorba de o competiție care își propune să găsească viitorii înotători de mare performanță ai României. Potec a fost prezentă la concurs și chiar a intrat în bazin alături de tinerii înotători. Ea a aplaudat rezultatul piteșteanului. Au participat peste 200 de înotători din întreaga țară.

Citiți și: BAZIN NOU DE ÎNOT ÎN PITEȘTI

Amintim că Andrei Picui este antrenat de Nicoleta Dubiț.

Despre alte performanțe ale lui Picui puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/andrei-picui-obtinut-4-medalii-la-cupa-csm-pitesti/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3