NOR CURIER 930X122

academica

EGAL RUȘINOS PENTRU ACADEMICA. MIOVENIUL A CULCAT ȘOIMII LA PĂMÂNT

În urmă cu puțin timp s-au încheiat meciurile etapei cu numărul 11 a Ligii a II-a la fotbal. În prima serie liderul ACS Academica Argeș Pitești a jucat în deplasare cu ACS Berceni. În ciuda așteptărilor și a diferenței în clasament dinaintea disputei de azi (Academica – lider, cu 23 de puncte, Berceni – locul 9, cu 10 puncte), piteștenii nu au fost în stare să câștige. Partida s-a încheiat cu o remiză albă: 0-0. În urma acestui egal Academica a pierdut primul loc, lider devenind FC Voluntari, care a câștigat cu 2-1 în deplasare la SC Bacău.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În seria a doua revelația Cupei României, CS Mioveni, a întâlnit pe teren propriu pe Șoimii Pâncota. Mioveniul s-a impus cu 3-1 (0-1). Scorul a fost deschis de oaspeți, în minutul 26, prin reușita lui Cuedan. Argeșenii au egalat imediat după pauză, în minutul 47, prin Bălan. Mioveniul a preluat conducerea în minutul 71, grație reușitei lui Răuță. Spre sfârșitul meciului, în minutul 87, CS Mioveni a stabilit scorul final. Marcator a fost Galan.

În următoarea etapă, care se va desfășura pe 8 noiembrie, de la ora 11, Academica va juca în Pitești cu noul lider, FC Voluntari, în timp ce Mioveniul va întâlni în Timișoara pe ACS Poli, echipă care țintește promovarea în Liga I. (Foto: Facebook Academica Argeș Pitești)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90