Donaris 930 x 122

fc arges

ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP: FC ARGEȘ, VICTORIE ÎN DERBY

Cu puțin timp în urmă pe stadionul Ștrand din Pitești s-a încheiat partida FC Argeș 1953-Unirea Bascov. Derby-ul a contat pentru etapa a doua a noului sezon competițional al Ligii a IV-a, Județeană, de fotbal.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș a câștigat cu 2-1 (1-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Alin Lipa și de Andrei Pătrănoiu, la un moment dat scorul fiind 2-0 pentru elevii tandemului Năstase-Tameș.

A fost primul meci oficial pe care FC Argeș l-a disputat în fața propriilor suporteri cu Valentin Năstase (antrenor principal) și Iulian Tameș (antrenor secund) pe banca tehnică. Printre spectatori s-au numărat și președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, și băiatul lui.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Alb-violeții au acumulat 6 puncte din 6 posibile. Amintim că în prima etapă FC Argeș s-a impus cu 4-1 în deplasare în fața lui Vulturii Priboieni. (Foto Arhivă: fcarges1953.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3