930×122 CAPRA 5

ciclism

PITEȘTENII PEDALEAZĂ

Piteștenii pedalează. Un concurs ciclistic de tip Mountain Bike va fi organizat în pădurea piteșteană Trivale pe 4 august 2019, între orele 9 și 13.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Concursul, care este inclus în calendarul oficial al Federației Române de Ciclism, li se adresează copiilor născuţi în perioada 2005-2012 inclusiv şi este organizat de „Piteştenii pedalează” şi „Piteşti Triathlon Team”.

Vor fi oferite diplome de participare (pentru toţi concurenții), medalii finisher (pentru toţi cei care termină cursa), iar pentru locurile I, II şi III (24 de premii, 12 pentru fete şi 12 pentru băieţi) trofee sau cupe, precum şi diverse produse de la sponsorii evenimentului (cursuri gratuite de limba engleză, lanterne etc.)

Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

Prin tragere la sorţi, vor fi oferite şi o bicicletă de tip MTB, un ghiozdan ECADA, un penar complet echipat şi rechizite școlare.

Numărul maxim de participanţi este de 100 de copii, iar înscrierea va fi contra cost.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3