Jupiter 930 x 122

centrul cultural mioveni

RALLYCROSS ÎN MIOVENI

Rallycross în Mioveni. În perioada 23-24 iunie 2018, în orașul Mioveni va avea loc a doua etapă a Campionatului Național de rallycross.

Citiți și: ETAPĂ DE CAMPIONAT NAȚIONAL DE RALLYCROSS ÎN MIOVENI

Competiția va debuta la ora 11, se va desfășura pe pista Bemo și va cuprinde următoarele clase: juniori, H1, H2, H3, H4, Buggy 2, Super Buggy și echipe, informează organizatorii.

La eveniment vor participa aproximativ 25 de echipaje din București, Târgu-Jiu, Pitești, Câmpulung Muscel, Brașov, Covasna, Arad, Cluj-Napoca, Oradea și județul Dâmbovița.

Citiți și: ZIUA COPILULUI, SĂRBĂTORITĂ ÎN MIOVENI

Cronometrarea se va face cu transponder pe sistem electronic, sistem care permite o cronometrare eficientă, la miime.

”Cursa se va desfășura pe macadam, pe pista special amenajată. Vor fi premiați primii 3 sportivi de la fiecare clasă, premiile constând în diplome, cupe și medalii. Premierea este programată pentru duminică, 24 iunie 2018, de la ora 15.”, anunță Centrul Cultural Mioveni.

Competiția este organizată de AS Sprint Club Mioveni, sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul Consiliului Local, al Primăriei și Centrului Cultural Mioveni.

Biroul de Credite
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066