Donaris 930 x 122

dacia

SENZAȚIONAL! 26 DE MEDALII PENTRU KARATIȘTII DIN MIOVENI

Micuții sportivi ai secţiei de karate a clubului CS Dacia Mioveni 2012 au participat recent în Târgu Secuiesc la Campionatul Național de Karate Shotokan WSF, acolo unde au concurat peste 350 de sportivi din 27 de cluburi.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

CS Dacia Mioveni 2012 a fost reprezentat de 11 sportivi, elevi ai profesorului Sebastian Ene, care au reuşit să obţină nu mai puțin de 26 de medalii, dintre care 9 de aur, 4 de argint şi 13 de bronz.

Medaliaţii sunt următorii: Floricică Raris – 3 medalii de aur; David Dumitra – 1 medalie de aur, 1 medalie de argint, 1 medalie de bronz; Leonard Vlad – 2 medalii de argint, 1 medalie de bronz; Ştefan Stanciu – 1 medalie de argint; Cătălin Georgescu – 1 medalie de aur, 2 medalii de bronz; Elisei Antonio – 2 medalii de aur; Laurențiu Catrinescu – 2 medalii de aur, 1 medalie de bronz; Alexandra Stanciu – 2 medalii de bronz; Radu Ionescu –  2 medalii de bronz; Gabriel Pufu – 2 medalii de bronz şi Robert Zamfira – 2 medalii de bronz.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Conducerea clubului îi felicită pe sportivi pentru performanţele obţinute şi le mulţumeşte părinţilor pentru susţinere.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90