NOR CURIER 930X122

alexandru istrate

ȘI NĂSTASE ȘI ȚIRIAC AU FOST CA EI!

Matei Seciu şi Alexandru Istrate, de la CS Dacia Mioveni 2012, au fost prezenţi ieri la Winter Series Little Stars Tournament, în București. 11 copii la nivelul roşu, 26 la portocaliu şi 33 la verde au concurat ca să câștige titlul de campion al campionilor pentru sezonul de iarnă (în sală) la tenis de câmp.

Citiți și: Duminică, primul meci al Daciei Mioveni cu Victorina Bora antrenor principal!

Seciu (foto 3 și 4) a evoluat la categoria roşu (8 ani şi sub – jucătorii trebuie să împlinească până pe data de 31 decembrie a anului desfăşurării competiţiei maxim 8 ani), iar Istrate (foto 1) la portocaliu (9 ani şi sub – jucătorii trebuie să împlinească până pe data de 31 decembrie a anului desfăşurării competiţiei maxim 9 ani). Cei doi micuți sportivi, pregătiţi de antrenorul Robert Bînă (foto 2), au avut o prestație merituoasă. Primul dintre ei, Matei Seciu, a ocupat locul al treilea, iar Alexandru Istrate a ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei.

„Sunt foarte mulţumit de prestaţia celor doi ţinând cont de faptul că a fost pentru prima oară când au luat parte la un concurs de o asemenea anvergură. Fiecare punct s-a jucat la intensitate maximă. Toate meciurile au fost foarte echilibrate, iar lupta pentru podium s-a dovedit a fi extrem de disputată la fiecare categorie. Evoluţia jucătorilor de la Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 la Turneul Campionilor 2013-2014 a fost remarcabilă, fiind felicitați de către toți cei prezenţi. Prestaţia celor doi sportivi, Matei Seciu şi Alexandru Istrate, este demnă de toată laudă având în vedere că joacă tenis doar din luna februarie a anului trecut.’’, declară antrenorul Robert Bînă.

Citiți și: MECI DE CUPĂ LA SALA SPORTURILOR

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3