930 pe 122 COSTACHE

arad

BRONZ PENTRU ÎNOTĂTOARELE DIN MIOVENI LA CAMPIONATELE NAȚIONALE

15 sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012 au concurat în weekend la Campionatele Naționalele de Înot pentru copii de la Arad.

Citiți și: Șofer cu picioarele amputate după un accident înfiorător! Fugea de Poliție

Echipa a fost formatã din Alexandra Diculescu, Izabela Stoica, Iulia Durcă, Bianca Mândruţă, Antonio Alexandru, Delia Safcencu, Alessia Gubavu, Raisa Nae, Ioana Teianu, Ana Militaru, Antonia Ducan, Adrian Nae, Ştefan Ilie, Robert Acatrinei şi Iulian Prall. Sportivii au fãcut deplasarea la Arad sub coordonarea directorului Constantin Ciobanu şi a antrenorului Viorel Ciobanu.

La categoria de vârstă 10 ani, în proba de ştafetă 4×50 de metri fete mixt echipa de la CS Mioveni, alcătuită din Alessia Gubavu, Ioana Teianu, Delia Safcencu şi Raisa Nae, a obţinut medalia de bronz. Este prima medalie adjudecată de CS Dacia Mioveni 2012 la o competiţie oficialã de obiectiv.

Citiți și: Accident teribil! Un bărbat a murit, doi copii au ajuns la spital

De asemenea, Raisa Nae s-a clasat pe locul 5 la 50 de metri fluture şi pe locul 12 la 50 de metri bras, Adrian Nae pe locul 11 la 50 de metri bras, iar la proba de ştafetã 4×50 de metri fete echipa din Mioveni a urcat pe locul 6.

Amintim că la aceeași competiție piteșteanul Andrei Picui a devenit campionat național la 50 de metri liber masculin: http://epitesti.ro/stiri/sport/pitesteanul-andrei-picui-campion-national-la-inot/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache