New Profesional Consult 930 x 122

automobilism

SPECTACOL ȘI ADRENALINĂ! AUTOMOBILISM VITEZĂ ÎN CÂMPULUNG MUSCEL

În weekend-ul 19-20 septembrie Câmpulungul, prima capitală a Țării Românești, va fi capitala motorsportului românesc.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul tradițional al Primăriei Câmpulung Muscel, le propune pasionaților de motorsport să își dea întâlnire atunci pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, drum turistic modernizat cu fonduri europene, pentru o competiție plină de suspans și adrenalină.

Trofeul „Câmpulung Muscel 2015” este a VI-a etapă în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și va aduce la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc și, bineînțeles, modele de excepție ale unor producători auto de renume.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Evenimentul este susținut de Consiliul Judeţean Argeş, iar printre partenerii săi se numără și firma Magic Safe Security (MSS).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3