New Profesional Consult 930 x 122

dacia

SPORTIVII DE LA CS DACIA MIOVENI 2012, FELICITAŢI DE AUTORITĂŢI

Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a organizat astăzi o conferinţă de presă.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Au fost prezenţi viceprimarul oraşului Mioveni, Aurel Costache, preşedintele clubului, Adrian Ştefan, întreaga conducere a clubului, antrenorul Sebastian Ene (responsabilul secţiei de karate), sportivii medaliaţi la Campionatele Mondiale de karate WSKU din Polonia, antrenorul Alin Oprescu (responsabilul secţiei de handbal) și Daniela-Petronela Bezdedeanu şi Valeriu Fianu (responsabilii secţiei de minivolei şi volei).

În deschiderea conferinţei preşedintele Adrian Ştefan a felicitat sportivii secţiei de karate pentru cele 5 medalii câștigate în Polonia, dar şi toate secţiile pentru rezultatele generale obţinute. Au fost felicitate și secţiile de volei şi minivolei. Echipa de minivolei s-a calificat la faza finală a Campionatului Naţional, iar echipa de volei junioare, la faza semifinală.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

În timpul conferinţei de presă au fost făcute publice și informaţii cu privire la viitoarele competiţii pe termen scurt la care vor participa sportivii clubului din Mioveni: Turneul Semifinal de Sală II din cadrul Campionatului Naţional de handbal (15-17 aprilie 2016, Sala Sporturilor Trivale din Pitești) și Campionatul Naţional de înot – faza regională (15-17 aprilie 2016, în Izvorani).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90