Donaris 930 x 122

auto

VALI PORCIȘTEANU, VEDETA EXPOZIȚIEI AUTO DE LA MUZEU

Astăzi, timp de câteva ore, curtea Muzeului Judeţean Argeş din centrul Piteștiului a fost plină de maşini și oameni. Aici a avut loc expoziţia auto organizată de Secţia Muzeul Sportului Argeşean.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Vizitatorii au putut admira modele retro ca I.M.S., Dacia 1100, Dacia 1300, Trabant, Lada 1500, Ford Taunus, Mercedes M 170 V, MS 280 și Cobra, dar şi maşini de competiţie. De asemenea, în incinta muzeului au văzut fotografii, medalii, plachete, cupe, diplome, echipamente sportive, fanioane și afişe din cadrul competiţiilor de raliu.

Printre invitaţi s-au numărat piloții Vali Porcişteanu și Nicu Iordache, Niţă Iancu (cel care a donat anul trecut muzeului o Dacia 1400), Adrian Bughiu (directorul adjunct de la Direcția pentru Sport și Tineret) și Constantin Polexe (vicepreședintele Consiliului Județean). Cu aceeași ocazie, în sala Amfiteatru a fost prezentată cartea „Destine de campioni”. Inginerul Nicolae Cosmescu a trecută în revistă principalele subiecte ale cărții, carte care vorbește despre cei mai importanți 600 de piloţi și copiloţi de raliu din perioada 1968-2011. Celor prezenţi li s-au oferit Ordinul Stelelor Automobilismului Argeş şi diplome de participare.

Citiți și: Oficial! Se restituie această taxă!

Vedeta evenimentului a fost îndrăgitul pilot Vali Porcişteanu. Adolescenții i-au cerut în repetate rânduri să se fotografieze cu el.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3