New Profesional Consult 930 x 122

auto

VALI PORCIȘTEANU, VEDETA EXPOZIȚIEI AUTO DE LA MUZEU

Astăzi, timp de câteva ore, curtea Muzeului Judeţean Argeş din centrul Piteștiului a fost plină de maşini și oameni. Aici a avut loc expoziţia auto organizată de Secţia Muzeul Sportului Argeşean.

Citiți și: Argeș. Incendiu! O mașină a luat foc

Vizitatorii au putut admira modele retro ca I.M.S., Dacia 1100, Dacia 1300, Trabant, Lada 1500, Ford Taunus, Mercedes M 170 V, MS 280 și Cobra, dar şi maşini de competiţie. De asemenea, în incinta muzeului au văzut fotografii, medalii, plachete, cupe, diplome, echipamente sportive, fanioane și afişe din cadrul competiţiilor de raliu.

Printre invitaţi s-au numărat piloții Vali Porcişteanu și Nicu Iordache, Niţă Iancu (cel care a donat anul trecut muzeului o Dacia 1400), Adrian Bughiu (directorul adjunct de la Direcția pentru Sport și Tineret) și Constantin Polexe (vicepreședintele Consiliului Județean). Cu aceeași ocazie, în sala Amfiteatru a fost prezentată cartea „Destine de campioni”. Inginerul Nicolae Cosmescu a trecută în revistă principalele subiecte ale cărții, carte care vorbește despre cei mai importanți 600 de piloţi și copiloţi de raliu din perioada 1968-2011. Celor prezenţi li s-au oferit Ordinul Stelelor Automobilismului Argeş şi diplome de participare.

Citiți și: Pitești. Unde se va da examenul auto după dărâmarea stadionului din Trivale

Vedeta evenimentului a fost îndrăgitul pilot Vali Porcişteanu. Adolescenții i-au cerut în repetate rânduri să se fotografieze cu el.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3