Donaris 930 x 122

McDonald’s

STARBUCKS ÎN PITEŞTI. DECIZIE NEAȘTEPTATĂ

Starbucks în Pitești. Decizie neașteptată. După cum v-am informat, în locul restaurantului McDonald’s, la parterul Trivale Shopping Center din centrul Piteștiului va funcționa un local al lanțului american de cafenele Starbucks.

Citiți și: STARBUCKS, FĂCUT PRAF DE KFC ÎN PITEȘTI

Conducerea centrului comercial a semnat cu Starbucks contractul de închiriere a spațiului (contract care ar fi mai avantajos pentru mall din punct de vedere financiar decât cel cu lanţul de restaurante fast-food McDonald’s).

Starbucks nu a anunțat oficial când va deschide pentru public localul de la parterul clădirii Trivale Shopping Center. Deocamdată, spațiul nu a fost reamenajat și rebranduit.

Citiți și: OFICIAL: SE DESCHIDE STARBUCKS PITEȘTI

Pentru a grăbi inaugurarea, un fan Starbucks a luat o decizie neașteptată: a lansat pe o rețea de socializare o petiţie în vederea strângerii de semnături pentru deschiderea în Pitești a cafenelei Starbucks.

„Ţi-ai dorit vreodată să bei o cafea în Oraşul Lalelelor? În drum spre serviciu, spre şcoală, centrul Piteştiului este un loc potrivit pentru a-ţi cumpăra o băutură Starbucks. Votează pentru a avea o cafenea Starbucks şi în Piteşti!”, se arată în expunerea de motive a petiției.

Până în prezent, petiţia electronică a adunat aproape 800 de semnături de susţinere. Petiția, intitulată „Susține înființarea cafenelei Starbucks în Pitești”, poate fi accesată AICI.

Este primul local pe care Starbucks ar urma să îl deschidă în Piteşti. Pe lângă cafea măcinată și băuturi de tip espresso, Starbucks vinde în localurile sale ceaiuri, băuturi îmbuteliate, produse de foietaj și sandwich-uri.

Potrivit Starbucks, în România lanțul are cafenele în București, Brașov, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara.

Amintim că în luna ianuarie a acestui an, după ani și ani de funcționare, restaurantul McDonald’s de la parterul Trivale Shopping Center s-a închis (imagini și amănunte, AICI). Restaurantul McDonald’s ar urma să fie mutat peste drum de Trivale Shopping Center, în fosta cofetărie de la parterul Hotelului Muntenia (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441