pizzeria sapori  930 122

McDonald’s

McDonald’s a făcut anunțul! Piteștiul e pe listă!

Raportul de sustenabilitate pentru anul 2023, publicat de Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, detaliază impactul economic, social și de mediu al activităților la nivel național.

Citiți și: Surpriză majoră la McDonald’s!

Și evidențiază angajamentul companiei față de comunitate și mediu, conform Profit.ro.

„Ne bucurăm să împărtășim pentru al cincilea an la rând rezultatele McDonald’s în România în domeniul sustenabilității.

Citiți și: Alertă pentru fanii McDonald’s!

În 2023, am continuat să investim și să ne implicăm activ în comunitate, am ajuns la 102 restaurante la nivel național și am implementat mai multe inițiative ecologice în restaurantele noastre.

Suntem conștienți că eforturile noastre trebuie să fie constante pentru a ne atinge obiectivele și pentru a deveni o companie mai sustenabilă.

McDonald’s a făcut anunțul! Piteștiul e pe listă!

Așadar, vom continua să fim transparenți, să analizăm cu atenție acțiunile și impactul nostru asupra mediului și, cu aceeași determinare de până acum, vom lua măsuri pentru a integra noi practici și materiale sustenabile în restaurante”, a spus Valentin Truță, Director General Premier Restaurants România.

În 2023, McDonald’s a deschis șase restaurante noi în București, Botoșani, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Pitești și Dumbrăvița.

Ajungând la finalul anului la un total de 102 restaurante la nivel național.

Prin deschiderea acestora s-au creat noi locuri de muncă și oportunități de dezvoltare pentru echipe.

Aplicația de mobil McDonald’s a înregistrat peste 4 milioane de descărcări, oferind clienților acces la oferte personalizate, recompense și informații nutriționale despre produse.

McDonald’s este unul dintre cei mai mari angajatori din industria alimentară din România, depășind pragul de 6.000 de angajați în februarie 2024.

555×222 grota rece

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90