Donaris 930 x 122

McDonald’s

S-au călcat în picioare pentru un burger de la McDonald`s. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns

S-au călcat în picioare pentru un burger de la McDonald`s. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Update 17 noiembrie ora 19.25

Așa cum v-am anunțat zilele trecute, McDonald`s a deschis, zilele trecute, restaurantul cu nr. 100, în Drobeta Turnu Severin.

Citiți și: McDonald’s face anunțul zilei!

În spațiul public au apărut imagini scandaloase cu sute de persoane care pur și simplu se calcă în picioare pentru a pătrunde în incinta restaurantului.

Personalul împreună cu agenți de securitate au ieșit în afară pentru a încerca să potolească mulțimea furioasă, care s-a năpustit asupra intrării în noul McDonald`s.

Oamenii s-au îmbulzit să prindă ofertele oferite de restaurant în prima zi de la deschidere, fără a mai ține cont că în mulțime se află și copii care pot fi răniți.

Priviți imaginile!

Știre inițială 15 noiembrie, ora 21.33: Încă un fast-food! McDonald’s deschide restaurantul cu nr. 100

McDonald’s, renumitul lanț de restaurante fast-food, își extinde rețeaua în România prin deschiderea restaurantului cu numărul 100.

Această premieră are loc în orașul Drobeta-Turnu Severin, marcând un moment important în istoria companiei pe piața românească.

Investiție majoră

Cu o investiție impresionantă de 1.5 milioane de euro, noul restaurant McDonald’s din Drobeta-Turnu Severin este primul din oraș și se află în incinta Severin Shopping Center, pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 78.

Acesta va oferi servicii de tip Drive-Thru, alăturându-se strategiei de expansiune a companiei pentru anul 2023.

Cu un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați, noul McDonald’s promite să fie un loc prietenos și primitor pentru clienți.

Capacitatea este de 98 de locuri în interior și 80 de locuri pe terasă, oferind un spațiu amplu și confortabil.

Încă un fast-food! McDonald’s deschide restaurantul cu nr. 100

McDonald’s în România: O prezență impresionantă

Operat de Premier Restaurants România, McDonald’s se poziționează ca lider pe piața restaurantelor din România. Acum, cu 100 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 53 cu McDrive și 57 de cafenele McCafé, lanțul își consolidează prezența pe piața locală. Compania se mândrește cu o echipă de peste 5.400 de angajați, dedicată oferirii produselor de calitate.

Deschiderea restaurantului McDonald’s nr. 100 în România nu este doar un simbol al creșterii lanțului, ci și o dovadă a angajamentului său continuu față de inovație, sustenabilitate și servicii de calitate pentru clienții săi.

Încă un fast-food! McDonald’s deschide restaurantul cu nr. 100

Vă reamintim că McDonald’s a deschis de curând un restaurant și în Pitești, alte detalii cât și subiectul pe larg, AICI – Pitești. Fanii McDonald`s au luat cu asalt restaurantul nou deschis!

AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT

Spre bucuria fanilor, noul restaurant McDonald`s a început să funcționeze din această după amiază!

Primii zeci de clienți deja au luat cu asalt restaurantul și au fost întâmpinați de mascote McDonald`s.

Imagini: Facebook

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90