Donaris 930 x 122

Star light

StarLight, magazinul care te ajută să-ți decorezi casa, curtea și grădina

Iluminatul potrivit creează atmosferă și pune în valoare amenajarea locuinței tale.

Citiți și: Transformă-ți casa cu Star Light! Eleganță și inovație

Atunci când vă alegeți corpurile de iluminat potrivite, trebuie să țineți cont de faptul că detaliile vor face întotdeauna diferența.

Citiți și: Noutăți în magazinul Star Light: Modele inovative de tapet

Noul magazinul de corpuri de iluminat din județul Argeș, StarLight, amplasat pe DN7, Zăvoi, Nr. 90 Ștefănești, vă pune la dispoziție o gamă largă de variante.

Aici găsiți de la întrerupătoare tactile până la corpuri de iluminat rafinate, cu finisaj auriu și globuri de sticlă mate.

De asemenea, magazinul StarLight te poate ajuta să-ți decorezi și iluminezi curtea cu accesoriile potrivite.

Lumina este la ea acasă, în showroom-ul din Ștefănești.

Pe lângă o gama variată de produse de iluminat, mobilier și decorațiuni pentru casă, magazinul Star Light aduce posibilitatea de a achiziționa cele mai inovative modele de tapet.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0732 816 203 sau alte detalii puteți găsi pe pagina de facebook Star Light.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3