930 x122 grota rece

Star light

Un nou magazin. Marea deschidere, astăzi

Astăzi, 27 septembrie, în Ștefănești, are loc deschidere celui mai nou magazin de corpuri de iluminat, mobilier și decorațiuni pentru casă.

Citiți și: Transformă-ți casa cu Star Light! Eleganță și inovație

 

Citiți și: StarLight, magazinul care te ajută să-ți decorezi casa, curtea și grădina

 

 

Fie că vă construiți o casă sau vă modernizați locuința, Star Light vine în sprijinul dumneavoastră și vă ajută să alegeți cea mai bună soluție pentru lumina căminului: candelabre, veioze, lampadare, orice tip de corp de iluminat pentru toate gusturile în materie de design interior.

De asemenea, magazinul Star Light oferă și consultanță în design interior. Prin urmare, echipa de specialiști vă așteaptă, pentru a vă oferi soluții personalizate pentru decorul fiecărei încăperi și modul ideal în care o puteți ilumina!

Descoperă lumea într-o lumină nouă cu magazinul Star Light, amplasat pe DN7, în localitatea Ștefănești, Strada Calea București, Nr. 90.

 

Star Light este partener EGLO România, unul dintre cei mai mari producători de corpuri de iluminat.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0732 816 202 sau pe pagina oficială de facebook Star Light.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90