New Profesional Consult 930 x 122

Star light

S-a deschis cel mai luminos magazin din Argeș

Marea deschidere a avut loc!

Citiți și: Transformă-ți casa cu Star Light! Eleganță și inovație

În urmă cu aproximativ două săptămâni și-a deschis porțile cel mai nou magazin cu produse de iluminat, mobilier și decorațiuni pentru casă.

 

Citiți și: StarLight, magazinul care te ajută să-ți decorezi casa, curtea și grădina

Star Light este magazinul ideal, care vine în sprijinul dumneavoastră, cu o gamă variată de corpuri de iluminat, pentru toate gusturile.

Împreună cu mobilierul, finisajele şi decoraţiunile, corpurile de iluminat au o contribuţie majoră la crearea întregului design al locuinţei.

O lustra potrivită necesită timp pentru a fi aleasă, iar magazinul Star Light oferă și consultanță în design interior.

Astfel, o echipă de specialiști stă mereu la dispoziția dumneavoastră, pentru a alege obiectul de iluminat care să se integrează perfect în atmosfera locuinței.

Magazinul Star Light este partener EGLO România, unul dintre cei mai mari producători de corpuri de iluminat și este amplasat pe DN7, Zăvoi, Nr. 90 Ștefănești.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0732 816 202 sau pe pagina oficială de facebook Star Light.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3