New Profesional Consult 930 x 122

Star light

Transformă-ți casa cu Star Light! Eleganță și inovație

Transformă-ți casa cu Star Light! Eleganță și inovație

Citiți și: Iluminat și stil la Star Light : Decorează-ți casa cu eleganță și rafinament!

Star Light, noul magazin de corpuri de iluminat din județul Argeș, vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o gamă variată de produse.

Este situat pe DN7, Zăvoi, Nr. 90 Ștefănești.

Citiți și: Noutăți în magazinul Star Light: Modele inovative de tapet

În plus, aduce și cu expertiza necesară pentru a vă asigura că alegeți cel mai potrivit stil de iluminat pentru casa dumneavoastră.

Cu un decor splendid, o atmosferă unică și un design remarcabil, specialiștii Star Light sunt pregătiți să vă ofere consultanța necesară.

Și asta pentru a lua deciziile corecte în materie de corpuri de iluminat.

Fie că doriți să creați un spațiu confortabil și primitor sau să adăugați un element de design modern, la Star Light veți găsi soluții de iluminat adaptate oricărui stil.

În calitate de partener EGLO România, unul dintre cei mai mari producători de corpuri de iluminat, Star Light oferă produse de înaltă calitate și un design inovator.

Transformă-ți casa cu Star Light! Eleganță și inovație

Vizitând magazinul, veți avea posibilitatea să explorați o varietate de opțiuni și să beneficiați de sfaturi profesioniste.

Totul pentru a transforma interiorul casei dumneavoastră într-un spațiu de vis.

Pentru informații suplimentare sau pentru a stabili o consultanție, puteți contacta Star Light la numărul de telefon 0732 816 202.

În plus, puteți vizita pagina oficială de Facebook a magazinului.

Nu mai stați pe gânduri!

Transformați-vă casa într-un spațiu luminos și stilat cu ajutorul Star Light!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3