NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

Startul distracției s-a dat la Mioveni!

Duminică, 6 iunie, la Mioveni s-a celebrat una dintre cele mai iubite și frumoase sărbători – Ziua Internațională a Copilului, sărbătoarea universală a inocenței și veseliei.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Bucuria și distracția au fost sărbătorite pe platoul din Centrul Civic. Centrul Cultural Mioveni a recreat universul minunat al copilăriei, întâmpinându-i pe cei mici cu distracție maximă, veselie cât cuprinde și personaje din povești.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

 

Muzica, demonstrațiile sportive, jocurile cu mascote, dansurile, concursurile de mașinuțe, de șah și de desen pe asfalt au completat programul de distracție și i-au captivat atât pe cei mici, cât și pe cei mari cu suflet de copil.

Cel mai așteptat moment al zilei a fost primul concert în aer liber, organizat după mai bine de un an și jumătate, susținut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de contextul actual.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90