NOR CURIER 930X122

parcare

STAȚIA SMART DIN PITEȘTI, BLOCATĂ DE UN ”BIZON”

Stația smart din Pitești, blocată de un ”bizon”. Stația smart de încărcare din parcarea Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești a fost blocată în această dimineață.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

În jurul orei 10:50, ePitești a constatat că șoferul unui autoturism (nu electric!) a ocupat ambele locuri de parcare destinate mașinilor electrice.

Prima stație smart din municipiul Pitești a fost pusă în funcțiune de municipalitate în primăvara acestui an. Pentru a-i atenționa pe șoferi că nu le este permis să parcheze pe cele două locuri destinate exclusiv autoturismelor ecologice, la început Poliția Locală a fost prezentă în zonă.

Citiți și: Codul Rutier în 2024: Amendă pentru mașinile parcate pe trotuar

Șoferii au primit informații cu privire la stația de încărcare, iar la momentul respectiv purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, atenționa că șoferii care nu respectă interdicția riscă de la avertismente verbale până la sancțiuni contravenționale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90