New Profesional Consult 930 x 122

parcare

STAȚIA SMART DIN PITEȘTI, BLOCATĂ DE UN ”BIZON”

Stația smart din Pitești, blocată de un ”bizon”. Stația smart de încărcare din parcarea Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești a fost blocată în această dimineață.

Citiți și: Poliția Locală Pitești – cu ochii pe dubele parcate pe domeniul public

În jurul orei 10:50, ePitești a constatat că șoferul unui autoturism (nu electric!) a ocupat ambele locuri de parcare destinate mașinilor electrice.

Prima stație smart din municipiul Pitești a fost pusă în funcțiune de municipalitate în primăvara acestui an. Pentru a-i atenționa pe șoferi că nu le este permis să parcheze pe cele două locuri destinate exclusiv autoturismelor ecologice, la început Poliția Locală a fost prezentă în zonă.

Citiți și: Faceți parcări supraterane la Spitalele Județean și de Pediatrie

Șoferii au primit informații cu privire la stația de încărcare, iar la momentul respectiv purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, atenționa că șoferii care nu respectă interdicția riscă de la avertismente verbale până la sancțiuni contravenționale.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441