Donaris 930 x 122

comisia de cirulație

Stații noi pentru autobuzele Publitrans, în oraș!

Stații noi pentru autobuzele Publitrans, în oraș!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Update, 17 noiembrie: Propunerea a fost avizată, a anunțat astăzi municipalitatea piteșteană.

Știrea inițială, 14 noiembrie: Comisia de circulație din cadrul Primăriei Pitești se întrunește mâine, de la ora 15, într-o nouă ședință.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Unul dintre punctele ce vor fi puse în discuție se referă și la amenajarea a două noi stații de autobuz pentru Publitrans în Pitești, pe strada Depozitelor, la numărul 55.

Zona propusă este în apropiere de Lear Corporation.

Cele două stații  de îmbarcare/debarcare, una pentru tur, cealaltă pentru retur, ar urma să deservească liniile de transport 5C, 13C, și 13D.

Solicitarea a fost făcută de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.

Stații noi pentru autobuzele Publitrans, în oraș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

8 comentarii

  • Ghiță Gabriela spune:

    Dar autobuze pentru a merge oamenii la schimbul 3 dece nu baga pe depozitelor?Sunt foarte bune cele pentru sch1si 2.

  • Cezar spune:

    Apropo de statiile de autobuz, sa ia primarul exemplu de cum arata statiile la Rm. Valcea si de la Targoviste. Asa trebuiau sa arate si ale noastre, numai ca la Pitesti decidentii au fost calici si dintr-un ‘mercedes’ au ramas bani doar de un ‘Lastun’. Asa de jalnic arata NOILE statii de autobuz din Municioiul Pitesti, fata de cum au fost ele prezentate in proiectul initial. RUSINE!!!

    PS Miroase a DNA, domn primar!!!

  • Marian spune:

    Stație Publitrans la bazin se poate?????Vrem sa ne trimitem copii sa innoate fără însoțitori…..este dezastru cu parcarea in zona…nu ai loc sa arunci un ac în special după-amiază.

  • Florea Carmen spune:

    Stațiile de autobuz din Târgoviște chiar sunt făcute cu gust, iluminate frumos noaptea….La noi în Pitesti te bate și soarele vara prin acel geam, nici în stație nu poți sa stai jos sa ai și tu puțin adăpost de arșița soarelui ( când este cazul ). Nu știu dacă avem de unde lua bilete în fiecare stație, asa ar fi normal, căci acele apărare pentru card mai au și ele probleme…
    De afișarea programului de circulație al autobuzelor ce sa mai vorbim, trebuie sa pleci cu calculatorul după tine sa poți sa- l vezi online, pe android nu se poate accesa. Ce fac cei care depasesc vârsta de 60-70 de ani, de unde „viseaza” programul autobuzului pe care-l așteaptă în stație?
    Cos de gunoi nu am prea văzut prin stații.

  • Dolly spune:

    Frumoase stații avem..
    Oare cel care le-a proiectat poate sa stea așezat pe metalul acela rece???
    Nu este de mirare că dejav sint deteriorate,statiile
    Statia de că Casa Cărții deja NU mai are o parte din geam .
    Ce fac cei de la primărie și controlul acestora ???

  • Anonim spune:

    Doamne ajută cu DNA-ul ! Oricum la Pitești au fost numai primari de tot… !

  • Manea Marian spune:

    Mentionez ca actualul proiect al stațiilor stătea binemersi in sertarul primarului Domn Ionică,dar domnul Gentea la scos si la pus in practica…Asa ca ce VINOVAT este fostul 🧐

  • Crina spune:

    de ce nu se modifică traseul pt 13 D pe strada de la Gara-str. Basarabiei- Războieni. ar acoperi și partea aceea. oricum este același cu 13C, cu o mica modificare

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90