930×122 CAPRA 5

politia

ȘTEFĂNEȘTI: PITEȘTEAN AGRESIV, ÎNCĂTUȘAT ȘI REȚINUT

Ștefănești: Piteștean agresiv, încătușat și reținut. Polițiștii din orașul argeșean Ștefănești au oprit ieri în trafic un piteștean în vârstă de 29 de ani.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, individul conducea un autoturism fără să aibă permis și sub influența băuturilor alcoolice (alcoolemie: 0,66 mg/l în aerul expirat).

Mai mult, conform sursei citate, bărbatul nu a oprit inițial la semnalele polițiștilor, fiind imobilizat și încătușat pentru că refuza să coboare din mașină. Din același motiv, și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autoturismului a fost și el imobilizat și încătușat.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Polițiștii au întocmit dosar penal.

Ulterior, oamenii legii au aflat că individul de la volan se află sub control judiciar tot pentru conducerea fără permis a unui autovehicul, dar și pentru că a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Bărbat a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive împotriva acestuia. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3