Donaris 930 x 122

Arges

15 PERMISE AUTO REȚINUTE ȘI 115 AMENZI RUTIERE ÎN 24 DE ORE

Serviciul Rutier Argeș și Biroul Rutier Pitești au comunicat în urmă cu puțin timp bilanțul zilei de ieri.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Polițiștii au reținut 15 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare și au dat 115 amenzi, însumând peste 21.000 de lei.

Conducerea sub influența băuturilor alcoolice a reprezentat unul dintre motivele reținerii de permise. Un exemplu este episodul consumat pe drumul județean 703 B din comuna Morărești. Un localnic în vârstă de 66 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea băut un moped. A fost amendat cu 945 de lei și i s-a reținut permisul auto. În următoarele 90 de zile nu mai are dreptul legal să conducă pe drumurile publice.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Tot băut și tot ieri a fost prins la volanul unui autoturism un șofer de 33 de ani din comuna Băiculești. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, șoferul este cercetat penal, fapta lui fiind pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90