930 x122 grota rece

agresiune sexuală

A AGRESAT SEXUAL O FETIȚĂ. ARGEȘEAN REȚINUT DE POLIȚIE

Polițiștii din Albeștii de Argeș au reținut azi noapte un bărbat de 38 de ani din Curtea de Argeș, bănuit de agresiune sexuală și conducere fără drept.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, aseară bărbatul ar fi pipăit o minoră de 13 ani. Agresiunea sexuală ar fi avut loc în mașina acestuia, în Cicănești, comună în care bărbatul locuiește fără forme legale la rude de-ale sale.

Fetița ar fi acceptat propunerea bărbatului de a o duce acasă cu mașina, în condițiile în care nu ar fi fost pentru prima dată, bărbatul locuind la doar câteva case distanță de casa familiei fetiței. Minora, care s-a urcat pe scaunul din dreapta față, s-a împotrivit în momentul în care individul ar fi agresat-o sexual.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Ajunsă acasă, fetița a povestit cele întâmplate familiei sale (mamei și concubinului acesteia), familie care a sunat la 112.

Pe de altă parte, bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice.

Conform unor informații neoficiale, individul locuiește în Cicănești pentru că are un ordin de restricție emis de instanța de judecată, pentru protecția soției și a copilului său. Ordinul ar expira pe 17 octombrie 2019.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Este al treilea caz de agresiune sexuală împotriva unei minore înregistrat în ultimele săptămâni în județul Argeș. Întâmplarea face ca și în celelalte două cazuri presupusul agresor să aibă aceeași vârstă, potrivit Poliției: 38 de ani (AICI, amănunte). (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3