Donaris 930 x 122

politia

A LOVIT CU MAȘINA O TÂNĂRĂ PE TRECEREA DE PIETONI ȘI A FUGIT CA UN LAȘ

A lovit cu mașina o tânără pe trecerea de pietoni și a fugit ca un laș. Un șofer din Argeș care a fugit de la locul accidentului a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier Pitești.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Șoferul, de 19 ani, din comuna Mălureni, a fugit după ce a lovit cu mașina (un autoturism Skoda Octavia) o tânără de 20 de ani din comuna Drăganu, ne informează Biroul de presă al Poliției argeșene.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 4 octombrie 2019 pe strada Negru Vodă din nordul Piteștiului, pe sensul de mers către Centru, femeia fiind lovită în timp ce traversa regulamentar pe marcajul pietonal. Din fericire, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, tânăra a suferit răni ușoare.

Citiți și: Pitești: Așa poți muri pe trecerea de pietoni

Individul din Mălureni este anchetat acum, în stare de libertate, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției. (Foto: descriptiv, strada Negru Vodă) 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441