930X122 MAIA

politia

A LOVIT CU MAȘINA O TÂNĂRĂ PE TRECEREA DE PIETONI ȘI A FUGIT CA UN LAȘ

A lovit cu mașina o tânără pe trecerea de pietoni și a fugit ca un laș. Un șofer din Argeș care a fugit de la locul accidentului a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier Pitești.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Șoferul, de 19 ani, din comuna Mălureni, a fugit după ce a lovit cu mașina (un autoturism Skoda Octavia) o tânără de 20 de ani din comuna Drăganu, ne informează Biroul de presă al Poliției argeșene.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 4 octombrie 2019 pe strada Negru Vodă din nordul Piteștiului, pe sensul de mers către Centru, femeia fiind lovită în timp ce traversa regulamentar pe marcajul pietonal. Din fericire, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, tânăra a suferit răni ușoare.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Individul din Mălureni este anchetat acum, în stare de libertate, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției. (Foto: descriptiv, strada Negru Vodă) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90