930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT ÎN ALBOTA. 5 RĂNIŢI

Accident în Albota. 5 răniţi. Un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un altul de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă din Pitești și Bradu au intervenit ieri, în jurul orei 15, în comuna Albota.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Informaţia ne-a fost furnizată în urmă cu puţin timp de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Intervenţia a fost la un accident rutier produs între un autoturism Ford (la volanul căruia se afla un bucureştean) și un utilaj agricol. Potrivit ISU, accidentul s-a soldat cu cinci răniţi. Patru au avut doar leziuni ușoare, conform sursei citate. Răniţii, printre care s-au numărat şi două fete din judeţul Olt care se aflau în autoturism, au fost transportaţi la spital de către echipajele SMURD și ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosite la faţa locului.

Citiți și: Accident mortal pe un drum foarte circulat! A pierit la doar 20 de ani

De vină pentru producerea accidentului ar fi fost şoferul utilajului agricol, care ar fi intrat fără să se asigure de pe un drum lateral pe DN 65 Piteşti – Slatina. Utilajul agricol a lovit autoturismul Ford. (Foto Arhivă: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3