930 x122 grota rece

accidente

ACCIDENTE ÎN ALBOTA ŞI ÎN LUNCA CORBULUI

Accidente în Albota şi în Lunca Corbului. Două accidente rutiere s-au produs la scurt timp unul de altul în această dimineaţă în judeţul Argeş.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

Primul a avut loc în Lăngeşti, Lunca Corbului. Un şofer din Slatina de 26 de ani care nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil (umed) a intrat într-un mal de pământ şi s-a răsturnat cu un Ford Focus. Tânărul s-a lovit la nas şi nu a fost nevoie să fie transportat la spital. Poliţia l-a amendat cu 750 de lei.

Al doilea accident rutier s-a produs în Albota. Un şofer de 19 ani din Piteşti care conducea o Dacia Solenza a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o Dacia Logan condusă de un bărbat de 56 de ani, tot din Piteşti. Ambele maşini au ieşit din decor, dar nimeni nu a fost rănit grav. Niciun şofer nu a suferit răni grave.

Citiți și: Accidente azi în județ – mașini făcute praf! Pompierii, date oficiale

(Foto: Info Trafic Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90