930×122 CAPRA 5

politia

ACUM, ÎN ARGEȘ: POLIȚIA RUTIERĂ TAIE ÎN CARNE VIE

Acum, în Argeș: Poliția Rutieră taie în carne vie. Polițiștii rutieri acționează la această oră pe drumurile din județul Argeș, în principal pentru prinderea și sancționarea drastică a șoferilor care circulă cu viteză mare, dar și a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În ultimele 48 de ore polițiștii Serviciului Rutier Argeș și ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au tăiat în carne vie.

Pentru viteză excesivă, dar și pentru alte abateri, au fost date aproape 240 de sancțiuni contravenționale, însumând peste 62.000 de lei.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

De asemenea, polițiștii rutieri argeșeni au reținut 14 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Participanților la trafic li se recomandă să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, să dea dovadă de răbdare atunci când circulația este aglomerată și să adapteze viteza la condițiile de drum.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3